Vi finns i Sjöbo/Skåne. Lagumist MC-Lack inriktar sin verksamhet både mot privatpersoner som företag! Vi hämtar och levererar inom Skåne utan kostnad, och skickar till övriga Sverige.

Vi har dig i fokus!

Hojvärlden är liten, därför så är vi måna om att alltid göra dig nöjd. Bästa reklamen kommer alltid från polaren, och kan vi ge dig ett bra slutresultat på din MC-Lackering så vet vi att du kommer berätta om oss för dina polare!

Tack vare en lång erfarenhet och ett stort kvalitétstänkande har vi en hög standard som speglar vårat arbete. För att kunna kvalitetssäkra vårat arbete så är vi måna om en god kommunikation mellan oss och dig för att resultatet ska bli utöver det du föreställt dig!

Våra garantier?

Vi garanterar att du ska vara supernöjd med vårt arbete, är du inte det? – Då ordnar vi det.

Vi är måna om våra kunder, och vi tror på att det bästa sättet att sprida och utveckla våran verksamhet är genom nöjda kunder!

Vad utmärker oss som företag?

Vi levererar ett helhetskoncept inom lackering och i kombination med hög kompetens och mångårig erfarenhet är Lagumist  det självklara valet för kunder med höga krav. Vi ombesörjer både alla transporter inom Skåne, och skickar till övriga landet.

Vi arbetar också enbart med thinner baserade färger från ledande färgtillverkare, som ger exakta nyanseringar och utmärkt finnish.

Leveranser

Lagumist väljer också att hämta och lämna objekten, både för att kunna erbjuda en större serviceupplevelse, så vill vi också försäkra oss om att inga transportskador uppkommer genom att använda sig av andra transportföretag.

Fria leveranser inom Skåne.

Vi bemästrar alla typer av MC-lackering:

  • Original
  • Custom
  • Veteran